Hyvää hoitoa jaloillesi vuodesta 1987

Laadukkaat tuotteet jalkojen hoitoon

Hoitolakäynnin jälkeen jalkojen hoitoa kannattaa jatkaa kotona sopivien tuotteiden avulla. Hoitolassani on laaja valikoima laadukkaita tuotteita sekä jalkojen hoitoon että koko kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Hoitolani sijaitsee Helsingissä ja lisäksi teen kotikäyntejä sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Forever Living Products

Foreverin tuotteet ovat erittäin suosittuja, ja niitä myydään yli 150 maassa ympäri maailman. Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Kaikki tuotteet sisältävät, muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta, ekologisesti viljeltyä Aloe veraa. Tuorepuristettua Aloe veraa käytetään kaikissa Foreverin tuotteissa – niin hammastahnassa, sampoossa kuin meikeissä ja juomissakin.

Toothgel Aloe vera

Forever Bright Toothgel

Aloe vera -pohjainen hammastahna, joka puhdistaa tehokkaasti ja hoitaa samalla ikeniä ja limakalvoja. Tuloksena raikas hengitys, joka kestää pitkään! Erityisen hyvä herkille ikenille. Ei sisällä fluoria.

Aloe Hand & Face Soap

Aloe Hand & Face Soap

Koko perheen suosikki! Aloe vera -saippuamme on niin mieto, että sitä voivat käyttää niin lapset kuin aikuisetkin päivittäin koko vartalolle – vaikka heidän ihonsa olisi herkkä. Vaahtoutuu ihanasti ja antaa ihollesi puhtaan ja silkinpehmeän tunteen. Mieto tuoksu.

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Hajuton, syvällä ihossa vaikuttava hierontageeli, jolla on rauhoittavia, vahvistavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Sisältää mm. MSM:ää, Aloe veraa ja erilaisia yrttejä.

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme

Yksi meidän kaikkein suosituimmista tuotteistamme, mainio kuivalle iholle ja jota voidaan käyttää koko keholle. Sekä pehmentävä että ihon kosteutta ylläpitävä ja siinä on erittäin täyteläinen koostumus sekä ihanan hunajainen tuoksu.

Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion

Aurinko, tuuli ja ilmansaasteet rasittavat ihoa päivittäin. Voit suojata ihoasi Aloe Moisturizing Lotion -voiteella. Se on hoitava voide, joka pohjautuu stabiloituun Aloe Vera Geeliin.

Aloe Heat Lotion Taiwan Version

Aloe Heat Lotion Taiwan Version

Väsynyt keho? Kokeile Aloe Heat Lotionia. Miellyttävä hierontavoide, jossa on Aloe veraa, mentolia ja eukalyptusöljyä, jotka tekevät ihostasi lisäksi pehmeän ja sileän. Raikas mintun tuoksu.

Avocado Face & Body Soap

Avocado Face & Body Soap

Mieto ja ihon kosteutta ylläpitävä saippua, jossa on avokadovoita ja joka sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Vastustamattoman raikas sitruksen tuoksu.

gehwol voide

Gehwol

gehwol tuote gehwol tuote

Gehwol Fusskraft Leg Vitality on virkistävä jalkavoide turvonneille, levottomille jaloille ja säärille. Se lievittää ja ennaltaehkäisee turvotusta, vahvistaa pinnallisia hiusverisuonia sekä rauhoittaa levottomia jalkoja. Kokeile myös suonenvetoon!

Ravitseva ja kosteuttava hoitovoide sisältää hamamelista sekä avokado- ja soijapapuöljyä. Tehosta hoitoa levittämällä säärille runsas kerros ja rentoudu jalat ylöspäin tuettuna noin 15 minuuttia. Pakkauskoko on 125 ml (ammattikäyttöön 500 ml). Tuote sopii myös diabeetikoille.

Gehwol Med Salve for Cracked Skin sopii halkeamiin ja kovettumiin Monipuolinen ja täyteläinen salva tuo nopean avun halkeamiin, ohuelle ja kuivalle sekä paksulle ja kovalle iholle. Voidetta levitetään ohut kerros puhtaalle iholle, mikä pehmentää kovettumat ja hoitaa halkeamat. Sopii myös diabeetikoille ja psoriaatikoille. Pakkauskoot ovat 75 ml, 125 ml ja ammattikäyttöön 500 ml.

Laufwunder tuotteet

Laufwunder

Laufwunder voide

Laufwunder-halkeamavoide on kuivan ja halkeilevan ihon erikoisvoide, joka pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana. Säännöllisesti käytettynä se suojaa ihoa ja ehkäisee kävelyvaivoja. Halkeamavoide sopii erityisesti halkeileville kantapäille. Tehohoitona iholle levitetään paksu voidekerros illalla juuri ennen nukkumaanmenoa. Pakkauskoko on 75 ml.

bemer hoidot

Bemer

Teen hoitolassani Bemer-hoitoja. Jokaiseen jalkojenhoitoon sisältyy Bemer-hoito. Minulta voit myös ostaa ja vuokrata Bemer-laitteita.

Lue lisää Bemeristä!

newfeet terveyskenkä

New Feet -kengät

New Feet -kengät on suunniteltu erityisesti henkilöille, joilla on reuma, diabetes, vaivaisenluut, vasaravarpaat, herkät jalat tai tilaa vaativat jalat. Ne on kehitetty yhteistyössä jalkaterapeuttien ja terveysalan ammattilaisten kanssa. New Feet -jalkineet paitsi näyttävät hyviltä myös tuntuvat mukavilta jalassa.

juice plus tuotteet

Juice Plus+®

Juice Plus+® on täysipainoista ravintoa, joka koostuu 26 eri hedelmästä, vihanneksesta, marjasta ja viljasta saatavasta mehutiivistejauheesta. Jokainen ainesosa on erityisesti valittu sen ravitsemuksellisen arvon perusteella.

Juice Plus+® on täysipainoisen ruokavalion lisä. Juice Plus+® on yksinkertainen, kätevä ja edullinen tapa lisätä päivittäiseen ruokavalioon hedelmien, vihannesten ja marjojen ravitsemukselliset edut.

Juice Plus+® -tuotteita tukevat kliiniset tutkimukset, joita johtavien sairaaloiden ja yliopistojen tutkijat ovat tehneet ympäri maailmaa, ja joita on julkaistu vertaistarkistetuissa tiedelehdissä.

Juice Plus+® -tuotteita suosittelevat tuhannet lääkärit ja terveysalan ammattilaiset ympäri maailmaa.